Könyvem – Az én titkos Velencém

“Az olvasás segíti az írást, az írás pedig további olvasásra ösztönöz, így ez a kettő egymást erősíti.”

– Carla Schiappa-Burdet –

 

 

Az elmúlt évek során számtalan könyvet olvastam el és írtam róla blogbejegyzést. Ezek a könyvek segítettek abban, hogy rálépjek saját utamra, végigjárjam azt a belső utazást és önismereti folyamatot, aminek a végén úgy érzem, hogy egy saját történet is megszületett bennem.

Ennek a történetnek a megírása egy újabb belső utazást jelentett nekem, de ezáltal is sokat tanultam önmagamról és arról, hogy milyen terápiás hatása van az olvasásnak és az írásnak.

Az utazás, az önfejlesztés és az olvasás a legfontosabbak az életemben. Ezeknek a fontosságáról írok első megjelent könyvemben, amiben remélem minél többen önmagukra fognak találni.

 

Az én titkos Velencém

 

Lili egy zátonyra futott házasságtól menekül Itáliába. És hogy miért pont a szerelmek városában akarja átgondolni az életét, arról csakis nagymamája naplója tehet.

Vajon a nagymamájának tényleg volt egy titkos olasz szerelme? A naplóból ugyanis fény derül Róza nagyi titkaira, és Lili egészen Velencéig megy, hogy megtudja az igazságot.

Lili reméli, a saját életével kapcsolatban is tisztábban lát majd az utazás végére. Tudni fogja, érdemes-e még egy esélyt adni a házasságának, vagy új életet kell kezdjen, ha hazatér.

Első állomása a Trattoria Venezia, ahova nagymamája útja is vezetett annak idején.

Elandalítja a város, a gondolások éneke, egy régmúlt szerelem emléke és talán egy új ígérete is.

 

Vajon Velence feltárja előtte titkait?

 

 

 

A könyvet itt tudjátok megrendelni:

 

https://21.szazadkiado.hu/az-en-titkos-velencem-fabian-reka?keyword=F%C3%A1bi%C3%A1n%20R%C3%A9ka