Könyvkritikák, szubjektív vélemények könyvekről – Könyvmoly.com

konyvmoly

Szenvedélyem az olvasás, az utazás és a teázás. Mióta magamat tudom, azóta olvasok, és nem telik el úgy egy nap az életemből, hogy ne olvassak. Imádok könyvesboltokban járni, nagyon szeretem a könyvek illatát, és kíváncsian lapozgatom őket. Ezen az oldalon személyes véleményemet, őszinte érzéseimet és élményeimet osztom meg, egy-egy könyv elolvasása után. Az elolvasott könyvek az én világomat tükrözik vissza, ezért néhány műfajt vagy szerzőt előnyben részesítek, de azért mindig nyitott vagyok az új könyvek felé. A könyveket csak nyomtatott formában szeretem olvasni és ezért minden egyes könyvet amit elolvasok, meg is veszem magamnak. Hatalmas könyvtáram van, az az én menedékváram. Vannak könyvek amiket többször átolvasok, van amivel végig szenvedek, de csak kiolvasom és van olyan könyv, amely örök kedvencem.

Az olvasás számomra élmény, kikapcsolódás, feltöltődés, művészet és minőség. A könyvek által tanulok, fejlődöm, átélek és elképzelek dolgokat, valamint új élettapasztalatok és érzések birtokába kerülök.

Szenvedélyes könyvmoly vagyok, több olvasó kuckóm is van a házban, és ezt az élményt mindig varázslatossá teszem egy illatos gyertya, egy jó zene, egy ízletes tea vagy egy puha takaró segítségével.

Az olvasás, ha élvezetet okoz – segít élni. Átélni és túlélni is.Vekerdy Tamás