Lucy Score: Amit magunk mögött hagyunk

A Knockemout sorozat harmadik kötete, egyben befejező része, ugyanolyan érzelemdús, humoros és helyenként túlfűtött, mint a sorozat első két része.

Ebben a részben felbukkannak a sorozat már jól ismert szereplői, ami által még tovább bonyolódnak az események, ugyanakkor egy újabb szerelmi történet születik meg.

Az első két kötetben Naomi és Knox, valamint Lina és Nash szerelmi történetét ismerhettük meg közelebbről, ezúttal a trió harmadik párosára is vár jó néhány megpróbáltatás, de Lucian és Sloane története is boldogan ér véget.

Egy humoros, feszültséggel teli és akciódús szócsatának tűnik az egész regény, amiben váltott szemszögön keresztül, hol a két fiatal múltját és megismerkedésük elejét ismerhetjük meg, hol a jelenbeli életüket. Ebben a kettős érzésben folynak az események végig a könyvben, harag, gyűlölet és sértettség között vívódik mindvégig a regény két főszereplője.

Bár nagyon erős a vonzalom közöttük, a múltbeli traumák és sérülések szinte már lehetetlenné teszik kettejük kapcsolatát.

Lucian és Sloane mindenben egymás ellentétei. Lucian a céltudatos, hatalommániás és dúsgazdag férfi csak arra vágyik, bosszút álljon mindenkin és mindenen a múltban elszenvedett erőszakos apja cselekedetei miatt. Épp ezért semmi teret nem hagy az érzelmeknek és a szerelemnek, csupán egy tökéletes és hibátlan jövő felépítése érdekli.

Vele ellentétben Sloane egy egyszerű könyvtáros, aki épp elhunyt apját gyászolja. Ő az egyetlen, aki a sebzett férfi minden rejtett titkát ismeri, mégsem tud közel kerülni hozzá, mert bárminemű próbálkozása kudarcba fullad.

Bármennyire is vonzódnak egymáshoz, folyamatosan bántják egymást, miközben teljesen másra vágynak a jövőben. Kilátástalannak tűnik a szerelmük, mégis sikerül nekik túllépni a múlt romjain, egymás sebeit begyógyítani és tanulni a múlt hibáiból.

Egy érzéki romantika az egész regény, ami bár nagyon terjedelmes, mégis könnyen lehet haladni vele, mert egyszerű a nyelvezete, sok benne a humoros rész és a szívszorító drámai részek miatt könnyű néhány történettel azonosulni.

Ez a kisvárosi románc pont annyit ad, amennyit ígér. Egy olyan szerelmi történetet, amiben sok az érzelem, az erotika és a humor, de valójában szimpatikus szereplői miatt kedveli meg az olvasó nem csak ezt a könyvet, hanem az egész sorozatot.

Mindhárom részben egy olyan szerelmi történetet ismerünk meg, amiben ellenségekből lesznek szerelmesek, mindez egy olyan kisvárosi környezetben, ami nemcsak idillikus, de szívet melengető is.

Megtört lelkek, múltbeli traumák, nyomasztó érzések, álmok és vágyak jellemzik ezt a könyvsorozatot.

Egy rendkívül összetartó, szeretetteljes és odaadó közösség alkotja meg az egész sorozat hátterét, amiben olyan barátok, családtagok és ismerősök kapnak helyet, akik mindenben segítik és támogatják egymást.

Nagyon erős a szereplők karakterábrázolása ebben a kötetben is. Pont ennyire dinamikusak a szereplők közötti párbeszédek, amelyek nem csak izgalmassá, de élvezetessé teszik a könyv olvasását.

Valódi szereplők, mély érzelmek, akciódús jelenetek és egy (összesen három) túlfűtött szerelmi történet egy olyan könyvben, ami kikapcsol és szórakoztat.

Kedvenc idézetem a könyvből:

A jót nem könnyű megszerezni. A partnerkeresés nem arról szól, hogy kipipáljuk az összes pontot a listán. A szerelem arról szól, hogy olyan partnert találj, aki jobb emberré tesz, mint amilyen egyedül vagy, és fordítva.

Amit magunk mögött hagyunk Book Cover Amit magunk mögött hagyunk
Lucy Score
Pioneer Books Könyvkiadó
2024
Puhatáblás, Ragasztókötött
696
Bótyik Bettina