5 legjobb könyv nyaraláshoz

Végre itt a nyár!!! Meleg van kint, bőrünket simogatja a napsütés, árnyékban meghúzódva felfrissülünk egy jéghideg limonádéval és élvezzük a nyarat. Ahhoz, hogy igazán élvezetes legyen, már csak egy jó könyv hiányzik.

Mivel nyáron több időt szánunk a pihenésre, szórakozásra, a nyaralásra, ezért elengedhetetlen egy jó könyv olvasása. Ha kifogytál az ötletekből, vagy a megvásárolt könyvek már ott várakoznak a polcaidon, és nem tudod melyikre szánj időt, esetleg még van időd elszaladni egy közeli könyvesboltba, akkor itt van néhány tipp tőlem hogy milyen könyvekkel tedd élvezetesebbé a nyarat. Így nem kell üres kézzel indulnod a strandra, de akár otthonod erkélyén vagy teraszán is elkalauzolhatsz egy tengerparti vidékre, könnyed kikapcsolódással és egy élménydús történettel.

A következő könyvek kitűnő szórakozást nyújthatnak neked egy tengerpart napozóján vagy teraszod árnyékos pihenőjén.

 1. Santa Montefiore: A ház a tengernél
  Van ebben a könyvben: romantika, szerelem, jelen és múlt váltakozása, családi viszályok, konfliktusok és megoldások. Minden ami szükséges egy könnyed kikapcsolódáshoz és szórakozáshoz.
 2. Santa Montefiore: A kastély a tengernél
  Ez a könyv is szórakoztató, fantasztikus helyszínekkel, fordulatos eseményekkel. Érzelemdús családregény, történelmi szálakkal és romantikus szerelmi történetekkel.
 3. Kate Morton: Az elfeledett kert
  Csodás történet, varázslatos mesékkel és szerethető karakterekkel. Nagyon izgalmas a több szálon futó esemény, valamint a helyszínek és szereplők váltakozása. Tele van a regény, intrikákkal, rejtett titkokkal, szerelemmel és szenvedéssel.
 4. Kate Morton: A tóparti ház
  Igazi családregény tele érzelmekkel és izgalmas fordulatokkal. Van benne szerelem, megcsalás, titokzatosság, kaland és rejtély.
 5. Ruth Hogan: Az elveszett tárgyak őrzője
  Van benne fantázia, humor, könnyedség és happy end. Bájos és magával ragadó, hiszen minden egyes elveszített tárgy valamilyen emberi érzelmet hordoz magában: szerelem, gyász, rivalizálás, elmúlás, stb. Ezek a jelentéktelennek tűnő tárgyak, emberi sorsokat és történeteket rejtegetnek magukban.