Santa Montefiore: A ház a tengernél

Ámulatba ejtő, nagyon kedves és izgalmas Santa Montefiore „A ház a tengernél” regénye.

Igazi romantikus családregény.

A tízéves álmodozó kislány, Floriana, beleszeret nemcsak a toszkánai villa szépségébe, hanem tulajdonosának fiába is, Danteba. Dante behívja Florianat a villába, és ezáltal sorsuk egybefonódik és megpecsételődik. Floriana minden álma az, hogy egy napon majd ebben a villában él Danteval. Felnőttkorukban azonban átlépnek egy láthatatlan vonalat és innentől kezdve életük is megváltozik.

Több évvel később, az angliai Devonban, Marina, a kastélyszálló tulajdonosa, felfogad egy titokzatos festőművészt, hogy szórakoztassa vendégeit. Az okos, jóképű és tehetséges festőművész felforgatja a kastélyszálló vendégeinek és a család tagjainak életét. Azonban hamar kiderül róla az is, hogy nem is az akinek mutatja magát. Csak a könyv vége fele derül ki az, hogy Floriana és Dante története hogyan kapcsolódik Marina történetéhez.

Megindító, érzelemdús regény szerelemről, megbocsátásról és a múlt titkairól.

Főleg egy nyári tengerparti nyaralásra ajánlom, könnyed olvasmány tele románccal és egy kis humorral. Engem megfogott az angliai helyszín csodás leírása, valamint szinte érezni lehetett a mediterrán légkör hangulatát.

Van ebben a könyvben: romantika, szerelem, jelen és múlt váltakozása, családi viszályok, konfliktusok és megoldások. Minden ami szükséges egy könnyed kikapcsolódáshoz és szórakozáshoz.

Kedvenc idézetem a könyvből:

De a szív nem felejt, és a sebek sosem gyógyulnak be teljesen.

A ház a tengernél Book Cover A ház a tengernél
Santa Montefiore
Művelt Nép Könyvkiadó
2016
Puhatáblás, Ragasztókötött
622