Lucy Score: Amit sosem fedünk fel

Egy ízig-vérig erotikus-romantikus regény, aminek története egyszerű és könnyen követhető, ezért terjedelme ellenére nagyon gyorsan lehet haladni az olvasással.

Nash és Lina szerelmi történetével folytatódik ez a regénysorozat, ami megint a kisvárosi élet mindennapjait mutatja be.

Ezúttal is egy romantikus komédián keresztül elég zűrzavaros és abszurd szituációkba keveredik a kötet női és férfi főszereplője, ezért sok vicces és humoros rész van ebben a romantikus regényben, valamint legalább annyi erotikus és érzelmekkel túlfűtött rész.

Ebben a történetben is jelen van a tipikusan rossznak gondolt fiú és az ártatlan lány, aki megannyi akadály és küzdelem után, végül is beadja a derekát és esélyt ad ennek az új szerelemnek.

A Morgan fivérek közül Nash az, aki látszólag a jól nevelt, tisztességes és illedelmes fiú, de egy drámaian elsült lövöldözés során olyan testi-lelki sebesüléseket szerzett, amik megváltoztatják. Azóta rémálmokkal és pánikrohamokkal küzd, valamint elzárkózik szeretteitől.

Lina, az új szomszéd lány lesz az, akinek sikerül ezeket a falakat ledönteni, valamint felfedni azokat a titkokat és múltbeli sérelmeket, amelyek közös jövőjük útjában állnak.

Legfurább és legviccesebb helyzetekbe bonyolódnak a könyv szereplői, miközben hol komikus, hol romantikus, hol pedig megható részek születnek meg ebben a történetben, ahol egyszerre több szerelmi szál is fut.

A szerelmi történet megkapja a boldog befejezést, sőt még ennél is többet, ugyanis a könyv szerzője telepakolja a könyv végét a lehető összes happy end változattal, ami szerintem egy kicsit túlzás.

A könyv nagyon sok erotikus és érzelemdús részt tartogat, de legalább annyi vicces és humoros eseményt is.

A szeretet megannyi oldalát ismerjük meg ebben a történetben, ahol mindegyik szereplő magában hordozza múltja sérelmeit, de a szeretet/szerelem ereje által képes megváltozni és új életet kezdeni.

Engem valamiért nem tudott teljes mértékben meggyőzni ez a könyv, sőt, a sorozat első része jobban tetszett. Itt nagyon sok helyen erőltetettnek éreztem azt a sok pozitív és érzelemdús jelenetet, ami aztán számomra nehezen passzolt az úgymond krimi részekhez.

Néha olyan érzésem volt olvasás közben, mintha sehova sem haladna a történet, csak azon lenne a hangsúly, hogy minden oldal tele legyen pakolva rengeteg cukisággal és erotikus jelenettel.

Néhány helyen kínosnak tartottam ezeket a részeket.

A regény terjedelme ellenére nagyon gyorsan olvastatja magát, mert sok benne a párbeszéd, szereplői is jól ki vannak dolgozva. Egyszerű, hétköznapi története nem sokat bíz az olvasó fantáziájára, mert minden olyan részletesen le van írva ebben a történetben, hogy én néha pont emiatt éreztem azt, hogy eltűnik a varázsa.

Nem egy unalmas regény, mert valóban folyamatosan történik benne valami, de én kissé túlírtnak és eltúlzottnak tartottam.

Ha valaki egy részletes, erotikus részekkel és érzelemdús történetekkel megfűszerezett romantikus regényre vágyik, amiben még egy nyomozási vonal is fontos szerepet kap, akkor ebben a könyvben minderre rátalálhat.

Kedvenc idézetem a könyvből:

Kezdem megérteni, hogy talán az élet nem arról szól, hogy a lehető legkevesebb kellemetlenséggel vészeljük át. Hanem arról, hogy mindent megtapasztaljunk. A jót, a rosszat, és mindent, ami a kettő között van.

Amit sosem fedünk fel Book Cover Amit sosem fedünk fel
Lucy Score
Pioneer Books Könyvkiadó
2023
Puhatáblás, Ragasztókötött
640
Bótyik Bettina Zora