Robert Lawson: Az anya

Megindító történet, érzelmes regény „Az anya”. Első könyvem amit Robert Lawson-tól olvastam, és szerintem ez egy jó kezdet volt.

Lisa, egy egyáltalán nem hétköznapi fiatal lány. Külseje tökéletességet és szépséget sugall, belsőleg azonban egy megtört és reményvesztett fiatal lány. Mivel családjától semmi szeretetet vagy támogatást nem kapott meg gyerekkorban, ezért elég hamar arra kényszerül, hogy egyedül nézzen szembe az élet nehézségeivel. Ahhoz, hogy fentartsa magát, éjszakánként egy night clubban táncol és szórakoztatja a sok kiéhezett férfit. Egyik éjszaka ajánlatot kap egy titokzatos férfitől, aki sok pénzt ajánl fel neki egy közösen eltöltött éjszakáért. Lisa, kilátástalan anyagi helyzete miatt belemegy a férfi ajánlatába és játékába, ez azonban élete egyik legszörnyűbb döntésévé válik. A férfi brutálisan bánik vele, megerőszakolja és kihasználva magára hagyja. Hamarosan kiderül, hogy Lisa teherbe esett a szörnyű éjszaka után és abortuszon gondolkodik. Barátnője Karen, eltántorítja ettől a gondolattól, meggyőzvén Lisát arról, hogy az életben minden okkal történik. Lisa, minden erejét összeszedve, küzd magáért és a gyermekéért, próbál álmaiba és reményeibe kapaszkodni. Gyereke születését, élete új esélyeként fogja fel, és a végsőkig küzd érte. Embert próbáló nehézségeken és kudarcokon megy át, de az összetört és megkeseredett nőből, érett, felelősségteljes és szerető anya lesz.

Őszinte, mély és érzelmekkel telített regény, egy küzdő és kitartó anya sorsát mutatja be. Szeretethiányos és magányos lányból, erős és érett anya lesz.

Egy élethű könyv, mely az anyaság legszebb, mégis olykor legnehezebb időszakát meséli el. Tele van a könyv életbölcsességekkel, lelket simogató történetekkel és szívből fakadó tiszta szeretettel.

Kedvenc idézetem a könyvből:

Bármennyire meggyötörhet az élet, a mosolyod elárulja, mennyi fény él benned, amit semmilyen sötétség nem tud elhamvasztani.

Az anya Book Cover Az anya
Robert Lawson
Trivium Kiadó Kft.
2017
Puhatáblás, Ragasztókötött
345