Julie Caplin: Álomkastély Franciaországban

Julie Caplin minden egyes könyve felér egy kalandos utazással, egy lélekemelő olvasmánnyal és egy gasztronómiai élménnyel.

A szerző minden egyes könyve egy újabb izgalmas országba vezeti el olvasóit, ezúttal Franciaországba utazhatunk el olvasás közben, egy olyan álomszerű kastélyba, ahol minden lehetségesnek tűnik.

A könyv főszereplője Hattie, aki egy szerelemcsalódás és szakítás után egy franciaországi kastélyba menekül, ahol barátnője esküvőszervezőjeként tervezi eltölteni az előtte álló napokat. Ez a lehetőség épp kapóra jön a szenvedő fiatal lánynak, aki munkájába menekülve azt reméli, hogy így testileg- lelkileg is újjá tud születni. Ettől az utazástól reméli a gyógyulást és az újrakezdést, de arra a kalandra, izgalomra és szenvedélyre, ami rá ebben a csodálatos francia kastélyban vár, arra még ő sincs felkészülve.

Ehhez az élményhez hozzátartozik egy sármos és titokzatos férfi, aki úgy sétál be Hattie életébe, akárcsak egy hirtelen vihar a nyári éjszakában, felforgatva a fiatal lány eddigi életét.

Ezen a kalandos utazáson kísérjük végig Hattie-t, akire nem csak egy új szerelem talál rá, hanem egy új élet lehetősége is. De mielőtt a könyv lapjain eljutunk idáig, sok humoros kalandban és megpróbáltatásban lesz része a könyv főhősnőjének, aki arra kényszerül, hogy szembenézzen múltjának tévedéseivel és bátran álljon bele egy olyan jövőbe, ahol felelősséget vállal saját boldogságáért.

Ez a romantikus regény egy új szerelem születését írja körül, mindezt egy olyan álomhelyen, ahol minden napkelte és napnyugta magával hozza a holnap ígéretes lehetőségét.

Olvasás közben nem csak különleges és egyedi helyekre utazhatunk el, hanem szó szerint megízlelhetjük a francia konyha különlegességeit, miközben néhány fontos francia receptet is elsajátítunk.

A francia ínyencségek mellett néhány francia kifejezéssel is megismerkedünk ebben a könyvben, valamint egy olyan idillikus helyszínnel, ahova olvasóként bármikor szívesen elutaznánk.

Ez a könyv sokszínű karaktereivel, csodás ételeivel és italaival, valamint lélegzetelállító helyszíneivel varázsol el.

Ez a könyv nem csak egy romantikus olvasmány, hanem egy léleksimogató könyv, ami a boldogságkeresésről, az új lehetőségek megragadásáról, az újrakezdés reményéről és a nagy szerelemről szól.

Lapjai között barangolva kicsit mi is, olvasók, megfeledkezhetünk a mindennapi szürke hétköznapokról és képzeletben egy olyan helyre utazhatunk, ahol az álmok valóra válnak, az élet tele van ígéretekkel és meglepetésekkel és ahol a szerelem mindent legyőz.

Kedvenc idézetem a könyvből:

A saját boldogságáért mindenki önmaga felel.

Álomkastély Franciaországban Book Cover Álomkastély Franciaországban
Julie Caplin
Libri Könykiadó
2024
Kartonált
510
H. Prikler Renáta