Julie Caplin: Az Északi Fény Panzió

Julie Caplin Egy csésze kávé sorozatának újabb könyve került a kezembe, ami ezúttal is ugyanolyan izgalmas, szórakozató és kikapcsoló.

Ez egy újabb hangulatos és pörgős romantikus regény, ami nyári olvasmányként tökéletesen megállja helyét.

Ennek a regénynek a helyszíne a varázslatos Izland, aminek természeti látványosságai és hangulatos története magával tud ragadni.

Az izlandi havas tájak, a huggulet, az izlandi életmód és a bűbájos panzió együtt alkotnak meg egy olyan történetet ebben a könyvben, ami egy kellemes olvasásélményt tud nyújtani.

A könyv főszereplője Lucy, akit egy híres luxushotel állásból rúgtak ki, mentőövként Izlandon kezdi újra életét egy kis panzió igazgatójaként. Ez a határozott idejű munka új lehetőségeket nyit meg Lucy előtt, akinek számos kalandban és izgalomban lesz része az új helyen.

A varázslatos Északi Fény Panzió vendégei, munkatársai és egy bizonyos sármos férfi olyan hatással lesz Lucy életére, ami napvilágra hozza majd nem csak Lucy, de a titokzatos Alex életének rejtett titkait is.

A könyv különleges hangulatát a fantasztikus tájak, az északi fény, a télies és karácsonyi atmoszféra adja, ami rengeteg kalandos és humoros jelenetet eredményez ebben a regényben.

Ez az érzelemdús, romantikus és kalandos regény tele van ínycsiklandó ételekkel, káprázatos helyszínekkel, egy tipikus izlandi hygge hangulattal és persze egy olyan szerelmi történettel, aminek szereplői érdekesek és izgalmasak.

Van ebben a regényben néhány meglepetés, fordulat és a végén egy boldogan véget érő szerelmi történet.

A kis panzió hangulata nagyon magával tud ragadni ebben a könyvben, ugyanis ott megannyi apró kis szösszenet alakít ki egy olyan történetet, ami kikapcsol és szórakoztat.

Egyetlen negatívuma ennek a könyvnek az, hogy szerintem kicsit túl terjedelmes, ezért helyenként nehezen tudja lekötni az olvasó figyelmét, mert néhány része kissé unwlmas és túl részletes.

A könyv cukisága, bájossága és kedvessége azonban mindent magával visz.

Ezt a könyvet annak érdemes kezébe venni, aki egy olyan utazásban szeretne részt venni, ami képzeletben egy olyan helyre kalauzol el, ami szeretetteljes, idillikus és kedves.

Jó érzés elmerülni ebben a varázslatos világban, amiben talál sok minden túlidealizált, de néha pont ilyen könnyed olvasmányra lehet valakinek szüksége.

A könyv megható szerelmi története, a csodálatos természeti látványosságok, a baráti kapcsolatok és az a meghitt munkaköri viszony, ami ebben a könyvben megjelenik, magával tud ragadni.

Aki egy könnyed és üdítő olvasmányra vágyik, annak ez egy remek választás lehet, szerethető szereplői, bájos története és rejtélyes kalandjai miatt.

 

Kedvenc idézetem a könyvből:

Nem kell bátornak lenned. Elég, ha önmagad vagy.

Az Északi Fény Panzió Book Cover Az Északi Fény Panzió
Julie Caplin
Libri Könykiadó Kft.
2022
Kartonált
528