Rhonda Byrne: Az Erő

„A Titok” a Vonzás törvényéről szólt, arról, hogy minden jót és szépet be tudsz vonzani életedbe, amennyiben hiszel is ebben.

„Az Erő”, arról a mozgató energiáról szól, amely szükséges ahhoz, hogy az egyén egyensúlyban tudjon működni. Az Erő, egy teremtő energia, melynek segítségével, bármit meg tudsz valósítani életedben. Ehhez az szükséges, hogy jobban megismerd a világot, ami körül vesz, és ezáltal önmagadat is jobban el tudd fogadni.

A könyv üzenete erősen emlékeztet „A Titok” -ban megfogalmazott életfilozófiákra. Életformáló üzenetei, most is a vonzás erejére és a szeretetre összpontosítanak. A könyv motiváló hangneme és stílusa, most is új életszemléletre buzdít, korlátok és határok nélküli életre.

Ez egy kedves, egyszerű és pozitív olvasmány, azonban csak azoknak ajánlott, akik fogékonyak is az ilyen pozitív megerősítésekre, és elég nyitottak egy másik életszemlélet befogadására. A könyv nyelvezete könnyen érthető, végig pozitív és motiváló hangnemű és nem utolsó sorban, boldogságra és életélvezetre ösztönöz. Néha azért mégiscsak jól jön egy-egy ilyen hangvételű könyv olvasása. A mellett hogy tanulságos és inspiráló, kellemes olvasmány.

Kedvenc idézetem a könyvből:

Ne hallgass senkire, aki azt mondja, kevesebbet érsz bárkinél. Ne hallgass senkire, aki azt mondja, bármiben is korlátozva vagy. Ne hallgass senkire, aki azt mondja, nem teheted azt amit szeretnél, és nem fogsz megélni belőle. Ne hallgass senkire, aki azt mondja, nem vagy elég jó, bizonyítanod kell az életben. Ne hallgass senkire, aki azt mondja nem lehet a tiéd, amit szeretnél, nem teheted azt, amit szeretnél, vagy nem lehetsz az aki szeretnél.

Rhonda Byrne Book Cover Rhonda Byrne
Az Erő
Édesvíz Kiadó
2017
Keménytábla, Védőborító
250