Szabó Péter: Van élet a halál előtt!

Miután már ismerős volt számomra Szabó Péter neve, felbátorodva, elolvastam még egy könyvet tőle.

A könyv címe “ Van élet a halál előtt ” mindenképp megnyerő volt számomra. Optimistaságot és reményt sugall, egy olyan világban ahol csak úgy áramlik mindenfelől a negatívizmus és a halálfélelem.

Rengeteg dokumentum film és szakirodalom foglalkozik mostanában a halál témájával. Egyre több ember számol be halál utáni élményeiről, és egyre többen küzdenek halálfélelemmel. Mindeközben olyan keveset foglalkozunk az odáig elvezető út minőségével. Azzal a néhány évvel, amit igenis befolyásolhatunk és amit egyedül mi alakítunk.

Egyesek számára nyomasztó lehet a könyv a sok sztorizgatással, vagy a poénokkal, de a hangsúly most is a mondanivalóján van. Ebben a könyvben megvan az esély arra, hogy mindenki csak annyit vegyen ki belőle, ami épp aktuális rá vagy életére. Hiszen ezek a gondolatok motiválóak, inspirálóak és gyakorlatiasok.

Nem irodalmi minőségéért értékes ez a könyv, hanem közvetlen és gyakorlatias üzenete miatt, mely az egyéni személyiségfejlesztést tűzi ki céljául. És azok, akik ilyen témában keresnek egy jó könyvet, ez mindenképp egy hasznos segítség és útbaigazítás lehet.

Kedvenc idézetem a könyvből:

Arra azért készülj fel, hogy ha te is ki akarsz törni a „normális” élet börtönéből, akkor a többség számára te leszel a „nem normális”.

Van élet a halál előtt! Book Cover Van élet a halál előtt!
Szabó Péter
Guruló Egyetem Kft.
2015
Puhatáblás, Ragasztókötött
160