Jenny Hale: Karácsony a Kandalló Vendégházban

Ez az a könyv, ami igazi karácsonyi hangulatot tud varázsolni olvasás közben. A rendkívül hangulatos és idillikus borító mellett, egy igazán megható és meghitt karácsonyi történet bújik meg.

Nagyon szimpatikus szereplők, egy nagyon kedves és bájos történet, valamint a semmihez sem hasonlítható karácsonyi hangulat teszik ezt a könyvet olyan élvezetessé.

Ez a romantikus történet nem csak a karácsonyi hangulatot idézi meg, hanem egy olyan szerelmi történetbe is betekintést nyújt olvasóinak, amiben jó elmerülni és kikapcsolni.

Ennek a bájos történetnek a középpontjában olyan fiatal lányok, barátnők vannak, akik a karácsonyi időszakot egy idillikus vendégházban töltik. A lányok a legjobb barátnők, akik közel állnak egymáshoz és együtt több izgalmas kalandban részt vesznek.

Mind a négy barátnőnek megvan a saját élete, egyedül Leila az, aki nehezen találja az útját. Magányában sem csak a párkapcsolatban, hanem hivatásában sem túl sikeres. Ezért pont jókor jön a festői kisvárosba való kiruccanás, ami egy hangulatos hegyvidéki vendégházat jelent.

Az egyetlen gond ezzel a hegyvidéki vendégházzal az, hogy kész romhalmaz és sürgősen felújításra szorul. Itt lép Leila képbe, aki eleinte barátnői segítségével, utána egyedül teljesen rendbe hozza ezt a kis otthonos és meghitt vendégházat.

Egy kávéház, mogorva és zárkózott férfi tulajdonosa lesz a segítője, aki egyenesen utálja a karácsonyt, de Leila mindent bevet, hogy megszerettesse vele a karácsonyi hangulatot.

Így az eleji káoszból és kilátástalanságból, a végére egy meghitt, bensőséges, fényekkel teli karácsonyi ünneplés lesz ebben a könyvben.

A könyv borítója és fülszövege teljes összeghangban van a könyv tartalmával, ami a leghidegebb és legzordabb napokba is képes egy kis karácsonyi hangulatot varázsolni otthonainkba.

Felemelő, meghitt, bájos és kedves kis történet, ami igazi lélekcsemege az ünnepi időszakban. Nagyon élvezetes lehet egy-egy kuckózós estén elmerülni ebben a szívmelengető karácsonyi történetben, ami a tiszta szeretet, az önzetlen segítség és az összetartozás erejéről szól.

Ez az a könyv, ami tökéletes ajándék lehet karácsonyra, ugyanis megidézi a karácsony fényes, meghitt és békés hangulatát, valamint egy olyan romantikus történettel ajándékoz meg, amiben jó elmerülni.

Az ünnepi hangulatról, a karácsonyi csodáról és a szeretet erejéről szól ez a karácsonyi könyv. Az önzetlen jóság, a segítőkészség és a béke hangulata teljesen magával tud ragadni ebben a könyvben, ami nagyon jól illik a télies, havas hegyvidéki tájakhoz.

Ezt a könyvet mindenkinek csak ajánlani tudom, könnyed, egyszerű és bájos történet, ami tökéletes kikapcsolódást és szórakozást tud nyújtani a karácsonyi ünnepi időszakban.

Kedvenc idézetem a könyvből:

Nem kezdhetsz el élni addig, amíg el nem engeded azt, ami visszatart.

Karácsony a Kandalló Vendégházban Book Cover Karácsony a Kandalló Vendégházban
Jenny Hale
Cartaphilus Kiadó
2022
Puhatáblás, Ragasztókötött
317