Lucy Score: Amin sosem leszünk túl

Egy ízig-vérig erotikus-romantikus regény, aminek története egyszerű és könnyen követhető, ezért terjedelme ellenére nagyon gyorsan lehet haladni az olvasással.

Egy kisvárosi környezetben ismerjük meg a könyv női főszereplőjét, aki épp egy személyes életválság közepette belecsöppen egy olyan élethelyzetbe, ami új feladatok és kihívások elé állítja őt. Ikertestvére az ő gondjaira bízza kiskamasz lányát, miközben ő épp ex vőlegénye elől menekül egy olyan helyre, ahol nem csak új munkahellyel és új barátokkal van körbevéve, de hirtelen egy gyerekér lesz felelős. Mindeközben Naomi, a jól nevelt, illedelmes és mindenben maximálisan teljesítő fiatal nő, mindenben teljes ellentéte megszökött és eltűnt ikertestvérének, Tinának.

A sok kreált bonyodalom és káosz közepette a jó „kislány” megismerkedik a „rossz fiúval” és egy viharos, szeszélyes, kalandos és szenvedélyes szerelmi kapcsolat alakul ki közöttük.

Egy romantikus komédián keresztül elég zűrzavaros és abszurd szituációkba keveredik a regény női és férfi főszereplője, ezért sok vicces és humoros rész van ebben a romantikus regényben, valamint legalább annyi erotikus és érzelmekkel túlfűtött része.

Tipikus és kissé eltúlzott sablonos női és férfi karaktereket ismerünk meg ebben a regényben, ahol bár gyorsan követik egymást az események, valahogy mégis kissé vontatottnak tűnik az egész történet.

A kisvárosi hangulat egészen kellemes keretet ad ennek a könyvnek, ahol egy szélsőséges és rengeteg műbalhéval telepakolt szerelmi történeten keresztül helyenként egy-egy krimibe illő történet, máshol thrilleres részek, legtöbb helyen pedig erotikus szerelmi jelenetek vannak jelen ebben a könyvben.

Helyenként nagyon részletesen van leírva a két főszereplő élete és karaktere, valamint szerelmi kapcsolatuk kialakulása, utána pedig váratlan gyorsasággal egyből egy akciódús jelenetbe csöppenünk bele.

Túlfűtött érzelmek, mesébe illő szerelmi történetek és hétköznapi vicces és humoros jelentek jellemzik a leginkább ezt a romantikus regényt.

Cukinak és aranyosnak mondanám a leginkább ezt a könyvet, mert egy könnyed és szórakoztató olvasmánynak teljesen megfelel, de mélyebb gondolatok nem igazán kapnak benne helyet. De megvannak benne azok az elemek, ami miatt a műfaj kedvelői kedvelhetik ezt a könyvet: gyámoltalan és megmentésre szoruló lány, sármos és dögös pasi, kisvárosi hangulat, jó fej szülők és barátok, valamint egy rendkívül karakteres kutya.

Számomra az erotika túl lett tolva ebben a regényben, valamint a könyv terjedelme is túl hosszú, egy idő után már sok a sok bonyodalom és csavar, miközben előre látható a könyv befejezése.

Erőssége viszont, hogy dinamikus és pörgős, ezért olyan filmszerű és meseszerű az egész, könnyű elképzelni a cselekményt és együtt mozogni a könyv szereplőivel.

Egy többszereplős, erotikus-romantikus, vicces és humoros regénnyel gazdagszik az olvasó ezzel a könyvvel, ahol különböző szélsőséges karaktereken és dinamikus cselekményszálakon keresztül egy új szerelem születésének lehetünk szemtanúi.

Vicces és szeretetteljes jeleneteken keresztül érzelmek széles spektruma elevenedik meg ebben a könyvben, ami kikapcsol, megnevettet és néhány óráig egy olyan világba repít el, ahol a jó győzedelmeskedik, a gonosz pedig elnyeri méltó büntetését.

Mivel ez egy lendületes, dinamikus és sokszínű olvasmány, ezért néhány ellentmondásossága ellenére olvastatja magát és sok konfliktus, csúcsosodása után egy happy end-el végződő történetet kapunk.

Kedvenc idézetem a könyvből:

A saját életedet kell élned. Ne kérj bocsánatot másoktól a döntésekért, amiket magadért hozol.

Amin sosem leszünk túl Book Cover Amin sosem leszünk túl
Lucy Score
Pioneer Books Könyvkiadó
2023
Puhatáblás, Ragasztókötött
654